Мешканці Харкова отримують погрози від так званих «харківських партизан» (фото)

Четвер, 18 грудня 2014, 20:39
Мешканці міста, які активно проявляють свою проукраїнську позицію, почали отримувати листи з символікою «Харківських партизан». В кожному - листівка із погрозами. Як повідомляє МедіаПорт, слідчі управління СБУ в Харківській області про ці факти знають і наразі перевіряють інформацію.
Мешканці Харкова отримують погрози від так званих «харківських партизан» (фото)

Активний учасник харківського Євромайдану Сергій Петров на цьому тижні також отримав листа від так званих «Харківських партизан». В адресі відправника невідомі вказали ім‘я командира полку «Азов» Андрія Білецького.

«Просвітив лист - бачу листівку сепаратистів, відкрив, сфотографував. Пішов в СБУ та поспілкувався зі слідчим », - розповідає Сергій. «Це спосіб залякування та психологічної дестабілізації в місті, особливо перед святами. Це тактика дрібних підлостей, що не стільки приносять матеріальний збиток, скільки мають психологічний ефект », - впевнений харків'янин.

На початку тижня аналогічний лист оприлюднили користувачі соціальної мережі «ВКонтакте». На ньому відправником вказано ДК Міліції.

Про отримання листа від «харківських партизан» також розповіла мешканка Комінтернівського району. Її балкон пофарбований у кольори національного прапора.

В рамках вже відкритих кримінальних проваджень слідчі обласного управління СБУ з'ясовують, хто розсилає листи з погрозами. «Ми маємо в своєму розпорядженні даною інформацією і займаємося її перевіркою», - повідомив керівник прес-служби управління Владислав Абдула.

comments powered by HyperComments