Харківський симфонічний оркестр зіграє музику Metallica

П'ятниця, 19 грудня 2014, 18:53
Головний диригент та директор симфонічного оркестру «Віртуози Слобожанщини» Тарас Куценко розповів про плани оркестру на наступний рік.
Харківський симфонічний оркестр зіграє музику Metallica

«Будемо грати з гуртом «Танок на майдані Конго» у Києві чотирнадцятого лютого, на день закоханих. Буде ще цікавий лютневий проект – музика Шостаковича з анімацією. Приїздить піаністка Наталія Золотаренко, наша співвітчизниця, яка дає концерти по всьому світу. Вона буде грати з нами музику Шостаковича сольно під авторську анімацію. 1 березня ми виступаємо у харківському Палаці спорту з проектом Metallica. Це буде кавер-версія репертуару рок-гурту Metallica. Буде київський рок-колектив, який отримав ексклюзивне право від  Metallica виконувати музику, і ми з ними. У кінці квітня відбудеться цікавий проект: будемо виконувати музику Констянтина Меладзе, яку він написав до балету «Великий Гетсбі», - розповів Куценко.  Повідомляє сайт «Статус Кво».

Крім того, за його словами, є задум поставити низку вистав з відео- та пісочною анімацією на тему «Ромео та Джульєтта». Є також ідея з озвучуванням мультиплікаційних фільмів українських авторів.

comments powered by HyperComments