Подарунки для вояків на День святого Миколая (фото)

Ганна Коваленко  |  П'ятниця, 19 грудня 2014, 19:43
19 грудня, в День святого Миколая, до військової частини в Башкирівці (Чугуївський район) завітала команда харківських музикантів і волонтерів.
Подарунки для вояків на День святого Миколая (фото)

Організаторка свята - журналістка Тетяна Бабіна.

Музичною частиною опікувалося подружжя Алтухових: Владислав, знаний харківський піаніст, та його чарівна дружина Ірина, яка виконувала роль ведучої свята. Від імені всіх українців Ірина привітала солдатів із Днем святого Миколая і побажала найголовнішого: миру.

"Для нас важливо плекати це свято, - пояснила Тетяна Бабіна, - адже воно - питоме, українське, наше".

Для солдатів співали студентки відділення естрадного співу Харківської державної Академії культури: Лоліта Кашура, Кристина Собєскіх, Марія Литвинова і Карина Кирикова.  Надзвичайно цікавим був виступ бандуристки Людмили Авдимирець, яка переклала для бандури кілька сучасних рок-балад. Нотку ретро-елеґантності внесла шансоньє Люцина Хворост. У жіночому товаристві особливо мужньо прозвучав україномовний бард Ігор Березюк, якого солдати вітали стоячи.

Насамкінець кожен солдат дістав пакетик із ласощами від святого Миколая.

"Сьогодні ми прагнемо створити для вас атмосферу родинного тепла, - додала Тетяна Бабіна, - щоб кожен із вас хоч на мить відчув, наче він - удома".

comments powered by HyperComments