ГО «Східний корпус» провела пікет з вимогами забезпечити належний захист міста (фото)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 26 грудня 2014, 01:38
24 грудня активісти громадської організації «Східний корпус» провели пікет біля власноруч встановленого блокпосту на вулиці Командарма Корка.
ГО «Східний корпус» провела пікет з вимогами забезпечити належний захист міста (фото)

Вони вимагали від співробітників міліції та ДАІ приділити належну увагу безпеці міста, а саме – організувати ефективну роботу блокпостів. Там мають бути присутніми 2 працівника міліції та 2 співробітника ДАІ, які повинні контролювати потік транспорту і разом з тим – можливе проникнення в місто зброї, контрабанди та наркотиків. Цю роботу вони повинні виконувати в присутності громадських активістів, які не мають права зупиняти транспорт. Але вони матимуть змогу здійснювати громадський контроль за їх роботою.

На пікеті були присутні і інші активісти, зокрема, із «Громадської варти». Пікетувальники близько години блокували проїзджу частину. В результаті чого до них приїхали працівники міліції та пообіцяли виконати їх вимоги. «Ми висловили свою позицію і добилися результатів – зустрічі з керівництвом обласного управління МВД. Вони пообіцяли з нами співпрацювати», – розповів активіст ГО «Східний корпус» Сергей Протасов.

Почувши це, активісти розблокували дорогу і почали розходитися.

Фото – IT Sector

 

 

comments powered by HyperComments