Активісти ГО «Східний корпус» приступили до чергування (фото)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 26 грудня 2014, 02:41
25 грудня активісти громадської організації «Східний корпус» приступили до чергування на власноруч встановленому блокпосту.
Активісти ГО «Східний корпус» приступили до чергування (фото)

Як відомо, 24 грудня разом з іншими громадськими активістами вони провели пікет з вимогами забезпечити безпеку міста та організувати належну роботу блокпостів. Тоді до них вийшли працівники міліції та пообіцяли виконати їх вимоги. Було домовлено, що на тому блокпосту будуть чергувати 2 працівника міліції та 2 співробітника ДАІ. Вони будуть перевіряти авто та контролювати потік транспорту. Самі ж активісти «Східного корпусу» будуть стежити за їх діяльністю.

Сергій Тімохін, активіст ГО «Східний корпус»: «Це, по-перше, забезпечення безпеки міста. Зараз ми не маємо змоги перевіряти транспорт. Але тут будуть присутні працівники ДАІ. І разом з ними ми будемо виконувати роботу по охороні цього блокпосту. По-друге, це перевірка підозрілого транспорту та попередження перевезення контрабанди. Також в разі якихось протиправних дій в місті ми будемо змушені перекрити з нього виїзд».  

За словами Тімохіна, на цьому блокпосту досить зручно, тепло. Захисні споруди вже облаштовані, але світла ще немає.

comments powered by HyperComments