Недільне віче завершилося візитом до російського консульства (фото)

Юлія Гуш  |  Понеділок, 26 січня 2015, 12:10
25 січня на площі Свободи відбулося традиційне недільне віче, яке завершився ходою до консульства Російської Федерації.
Недільне віче завершилося візитом до російського консульства (фото)

Саме віче, яке пройшло під назвою «Як зберегти чарівне  місто Харків», було присвячене обороні міста. Також на ньому говорили, як дати відсіч терористам в Харкові та обговорювали Міськраду, яка продовжує дерибанити бюджет міста. Крім того, на віче був продемонстрований удосконалений «ГАЗ», який був адаптований для потреб військових завдяки зусиллям небайдужих харків’ян. Бійці батальйону «Харків-1» подякували за такий подарунок.

По завершенню віче відбувся траурний марш, присвячений пам'яті  загиблим під час обстрілу Маріуполя. Майданівці пройшлися по вулиці Іванова, скандуючи гасла «Ми – Маріуполь» та виголошуючи антипутінські лозунги.  Спереду колони  їхав той же «ГАЗ» з українським прапором вгорі. Коли колона дійшла до російського консульства, там вже проходив пікет проти російської агресії.  Пікетувальники тримали в руках українську символіку та плакати з надписами «Твой дом Тамбов», «Stop Putin», «Путин – убийца», «Гааги замало» тощо.

На цьому пікеті пролунала пропозиція закрити російське консульство в Харкові, яка була охоче підтримана присутніми. Ігор Розсоха, який оголосив цю ідею, підкреслив, що російське консульство є потужним шпигунським центром, який виконує роль одного з штабів тероризму в Україні. Акція завершилася хвилиною мовчання. 

comments powered by HyperComments