Ворог через своїх агентів все ще збирається підпалити Харківщину – Порошенко

Середа, 4 лютого 2015, 12:15
Голова держави Петро Порошенко закликав жителів Харкова бути пильними, адже все ще є ті люди, які збираються тут влаштувати розвиток подій, як в Донецькій та Луганській областях. Як повідала прес-служба Порошенка, про це він сказав на зустрічі з активом Харківського регіону.
Ворог через своїх агентів все ще збирається підпалити Харківщину – Порошенко

За словами Порошенка, ворог ще збирається за допомогою своїх агентів підпалити Харківщину. Все ще хоче принести сюди такі ж біди, які відчули мешканці Донецької та Луганської областей. Та ми повинні перемогти, каже президент, відстояти, реформувати та змінити державу, незважаючи ні на що.

Глава держави також зауважив, не дивлячись на різницю в ідеології, політичні партії Харківщини виступають за єдність та цілісність України.

За словами президента, держава українська ніколи не буде федеральною, а назавжди залишиться унітарною. Щодо мови, єдиною державною мовою буде українська. При цьому, сказав глава країни, ніколи ніхто не буде зазіхати на право українців говорити тою мовою, якою зручно, в тому числі і російською.

Також під час зустрічі Порошенко відзначив вагому роль військової промисловості Харківщини в питанні обороноздатності держави. Він зазначив, що роль Харкова в цьому плані величезна, адже тут кується броня.

comments powered by HyperComments