Харків'яни попрощалися з Ігорем Толмачовим (фото)

Юлія Гуш  |  Четвер, 26 лютого 2015, 12:57
25 лютого біля пам’ятника Шевченку мешканці Харкова прощалися з активістом харківського Євромайдану Ігорем Толмачовим, який загинув під час останнього теракту.
Харків'яни попрощалися з Ігорем Толмачовим (фото)

Проводити його в останню путь прийшли рідні, друзі, товариші та просто небайдужі харків’яни, яких смерть громадського активіста не залишила байдужою. Того дня біля пам’ятника зібралося кілька сотень чоловік.

В зв’язку з ризиком повторення терактів безпеку присутнім забезпечували правоохоронці, бійці спецбатальйонів та кінологи з собаками.   

«Ми сьогодні ховаємо нашого героя, координатора харківського Євромайдану Ігоря Толмачова, – розповів Володимир Чистилін, – людину, яка дуже багато чого зробила для Харкова, для громадського життя. Він був комендантом намету, був секретарем громадської самооборони. Волонтер, фізик. Дуже відома людина. Сьогодні буде дуже багато людей. Будемо в останню путь проводжати. Приїхали родичі, дружина, донька. Важкий захід. Його будуть ховати за П’ятихатками».

Панахиду провів священик УПЦ КП о. Віктор Маринчак. Самого Толмачова буде поховано на Слобожанському кладовищі.

Ігор Толмачов був одним з координаторів харківського Євромайдану. Активно займався волонтерською діяльністю. Був посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ степені. 

comments powered by HyperComments