Підозрілу іномарку з підробними документами зупинили в Харкові

Понеділок, 9 березня 2015, 12:29
Харківські правоохоронці затримали 74-річного чоловіка, який управляв автомобілем "Фольксваген-пасат" з фальшивим документами. Машину зупинили для перевірки на перехресті вулиць Шевченка і Матюшенка, повідомляють в прес-службі МВС області.
Підозрілу іномарку з підробними документами зупинили в Харкові

При догляді автомобіля, співробітники ДАІ встановили, що номер кузова не співпадає з базою даних про реєстрацію транспортних засобів в Україні. При детальнішому огляді свідоцтва про реєстрацію експертом були встановлені ознаки підробки бланка.

Зараз автомобіль доставлений на штрафмайданчик, а водієм займаються співробітники райвідділу міліції, які встановлюють міру його причетності до правопорушення.

Згідно з ч.1 ст. 358 Кримінального кодексу, правопорушникові може загрожувати штраф в 100 неоподатковуваних мінімумів або позбавлення волі строком на два роки.

Нагадаємо, харківські правоохоронці практично щотижня затримують і відправляють на експертизу автомобілі, підробки, що мають які-небудь ознаки.

Так, 4 березня був затриманий 54-річний житель Алчевська Луганської області, який їздив по Харкову в "Міцубіші Паджеро" з перебитим номером кузова.

27 лютого був затриманий 25-річний полтавчанин на "Audi 80", що має сліди кустарної зміни номера кузова.

24 лютого співробітники ДАІ виявили ознаки підробки на вузлах і агрегатах автомобіля "Opel Kadett", зупиненого в Орджонікідзевському районі міста.

comments powered by HyperComments