У Харкові пограбований черговий ювелірний магазин

Середа, 11 березня 2015, 20:05
На Салтовському шосе днем 11 березня був пограбований ювелірний магазин. У прес-службі облуправління міліції повідомили, що пограбування сталося близько 11-55 в одному з супермаркетів на Салтовському шосе. Грабіжник потрапив до маркету, де знаходиться магазин, витяг з сумки предмет, що був подібний на автомат, розтрощив дві вітрини і забрав ювелірні прикраси.
У Харкові пограбований черговий ювелірний магазин

Після скоєного чоловік утік з місця події на червоній автівці. З’ясували, що бандиту на вигляд 30 років, він був в чорній куртці. Зараз спеціалісти проводять оперативні заходи, щоб встановити особу грабіжника.

Нагадаємо, пограбування ювелірних магазинів відбувається в Харкові регулярно.

Хронологія пограбувань ювелірних магазинів в Харкові.      

Раніше пограбування відбувалися за одним сценарієм, що дозволило правоохоронцям висунути версію про те, що в кожних діяла одна і та ж банда.

У 2013 році були затримані, а в 2014 засуджені члени банди, які в листопаді 2013 вчинили розбійний напад на ювелірний магазин "Золотий Оскар" по вулиці Миру, 20 в Харкові, а також декілька інших ювелірних магазинів в різних частинах міста.

Проте пограбування не припинилися. Так, 21 березня 2014 року був пограбований ювелірний магазин на вулиці Отакара Яроша в Харкові.

comments powered by HyperComments