На віче поговорили про досягнення та прорахунки нової влади (фото)

Юлія Гуш  |  Понеділок, 16 березня 2015, 12:12
15 березня на площі Свободи відбулося недільне віче, яке проходило під назвою «Рік революційної влади: прорахунки і досягнення».
На віче поговорили про досягнення та прорахунки нової влади (фото)

Того дня на площі Свободи поговорили про прорахунки та досягнення нової влади, яка прийшла після повалення режиму Януковича. Про прорахунки говорив координатор харківського Євромайдану Ігор Рассоха, про досягнення – представник «Демократичного альянсу» Євген Лісічкін, хоча іноді «ролі» мінялися місцями.

Про прорахунки та досягнення розповідали і інші майданівці. Діяв «Вільний мікрофон», яким міг скористатися кожен охочий. Всі тези були записані на дошці. Наприклад, серед прорахунків були зазначені такі тези, як: «газова афера продовжується», «податки не зменшились», «підготовка до дерибану землі», «зростання тарифів», «відтік інвестицій» тощо. Серед позитивних моментів – «газ є», «пенсії є», «перспективи ЄС», «залучення волонтерів», «влада стало ближче до людей»...

Друга частина віча була присвячена територіям, які на даний момент окуповані Російською Федерацією – Криму та частині Донецької та Луганської областей. Було наголошено, що українці не забувають про людей, які там зараз знаходяться та висловлюють їм свої підтримку та солідарність.

comments powered by HyperComments