Громадська рада при ХОДА «тяжко і шумно» створила два десятки комітетів

Субота, 28 березня 2015, 22:48
Сьогодні відбулося засідання Громадської ради при Харківській облдержадміністрації, на якій було затверджено близько двох десятків комітетів і їх голови. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Громадська рада при ХОДА «тяжко і шумно» створила два десятки комітетів

Про це в Facebook повідомляє член Громадської ради Геннадій Мак.

«Засідання закінчилося. Усі питання розглянуті, підтримані пропозиції Родіонова (Олександр Родіонов, голова ГР, - ред.). З несподіванок - обрання Набоки на посаду заступника голови ГР замість Вишневської, яка є тут», - написав він.

Крім того, Мак повідомив, що на засіданні було затверджено «близько двох десятків комітетів і їх голів».

«Проходило все тяжко і шумно, але проголосували всі пункти. Тепер - робота в комітетах», - зробив висновок він.

21 лютого 2015 року під час проведення зборів Громадської ради при ХОДА засновницькі збори призупинили роботу через маніпуляції з бюлетенями. В результаті конфлікту збори покинули представники громадських організацій, які раніше не входили до складу ГР. Зокрема, це представники БФ «Світ і порядок» Всеволода Кожемяко і Асоціації приватних працедавців Олександра Чумака.

4 березня в Харкові відбулися збори лідерів громадських організацій, які не увійшли до формованої при ХОДА Громадської ради. Цивільні активісти вирішили консолідуватися навколо процесів підвищення конкурентоздатності регіону.

Президент Асоціації приватних працедавців Олександр Чумак вважає, що грубі порушення, допущені при підготовці і проведенні Засновницьких зборів 21 лютого, поставили під сумнів необхідність існування цього органу.

Проте, Громадська рада сьогодні провела перше засідання.

comments powered by HyperComments