До Харкова завітав Антон Мухарський (він же Орест Лютий) (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 29 квітня 2015, 15:28
28 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція за участі відомого шоумена Антона Мухарського.
До Харкова завітав Антон Мухарський (він же Орест Лютий) (фото)

«Я не можу відірватися від вікна коли їду Харковом, – зізнався Антон Мухарський, – будинки, люди – це все сповнене певними ракурсами, якоюсь естетикою. Українською естетикою. Тому я дуже люблю приїздити в це місто і дуже дякую за те, що нас сьогодні запросили».

Сам Мухарський завітав до Харкова з концертом. Того дня він презентував подвійний альбом під назвою «Сувора і лагідна українізація», куди були зібрані всі здобутки його творчого колективу за всі 4 роки існування. Також він розповів про книгу «Розрив, або як я став націонал-фашистом», яка вийшла в Харкові: «Ця книжка є автобіографічною. Вона написана мною у співавторстві з такою людиною, яка називається Орест Лютий. Нас часто плутають. Тому я дуже дякую що тут написано «Антон Мухарський». Хоча насправді Антон Мухарський, як любить казати Орест Лютий, це русифікована київська падлюка».

Не оминув він увагою свої творчі іпостасі та розповів історію їх виникнення та формування: «В мене живуть три іпостасі. Мене питають: з ким ми зараз розмовляємо: з Антоном Мухарським, Антіном Мухарським чи Орестом Лютим?». Не подумайте, що це розстроєння особистості чи якісь там психічні розлади. Просто я дійсно професійний актор. Я працював 14 років в театрі Лесі Українки. Зіграв багато ролей. Тому певні рольові ігри (внутрішні) для мене характерні».

Також Антон Мухарський поділився своїми роздумами про власні стосунки з владою, про культуру, мистецтво та революцію. Він розповів, що пишається тим, що був з людьми, які є героями. За його словами, митці брали участь у всіх революційних подіях. Шоумен впевнений, що революцію Гідності запалили саме вони і зазначив, що митці були одними з перших, хто кидав коктейлі Молотова на київському Майдані. 

comments powered by HyperComments