Пластуни стали першими резидентами Коворкінг-центру харківської "Самопомочі"

Четвер, 30 квітня 2015, 12:40
У рамках Харківського обласного відділення "Самопомочі" стартував проект "Коворкінг-центр", в якому надають офіс і підтримку для місцевих громадських ініціатив. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Пластуни стали першими резидентами Коворкінг-центру харківської "Самопомочі"

За словами народного депутата від "Самопомочі" Ярослава Маркевича, пріоритет віддаватиметься ініціативам активістів або громадських організацій, важливих для Харківської територіальної громади.

"Якщо у активістів є проект, який, на їх думку, позитивно вплине на будь-яку сферу розвитку Харкова, чи-то на: мистецтво, політика, суспільство, економіка, енергозабезпечення - ми готові допомогти його розвитку", - відзначив він.
Якщо авторів визнали резидентами Коворкінга, вся допомога (офіс, оргтехніка, чай/кава, etc.) буде безкоштовною. Крім того, значимі проекти можуть розраховувати і на фінансову підтримку.

Першим резидентом Коворкінга став "Пласт" - організація, яку "Самопомiч" допомагає відродити в Харкові. При цьому Ярослав Маркевич підкреслив, що "Пласт" не є ні політичною організацією, ні молодіжним крилом "Самопомoчі".
Пластуни отримали не лише можливість збиратися і проводити свої заходи в Коворкінг-центрі, але і фінансову допомогу на розвиток організації. Так, в квітні перша група "пластунів" відправилася на присягу до Львова.

comments powered by HyperComments