Львівський фестиваль короткого метра Wiz -Art покаже кінострічки в Харкові і Івано-Франківську

Понеділок, 4 травня 2015, 19:16
У Харкові та Івано-Франківську організатори Львівського фестивалю короткого метра здивують оригінальними кінороботами, які були представлені в програмі 2014 року.
Львівський фестиваль короткого метра Wiz -Art покаже кінострічки в Харкові і Івано-Франківську

Програма Wiz - Art 2014 - це чотирнадцять кіно різних жанрів: документальне, ігрове і анімаційне. У заході беруть участь кінокартини з усіх куточків землі (Україна, Бельгія, Нідерланди, Німеччина, Франція, Ізраїль, Великобританія). Івано-Франківськ і Харків також мають можливість доторкнутися до фестивалю короткометражок. Стрічки в цих містах презентують у два покази (о сьомій і дев’ятій годині вечора).

Родзинкою кінофеста буде зустріч-бесіда з одним з організаторів заходу, який і розповість про те, як створюється короткометражное кіно.

Творча формація Wiz - Art організувала фестиваль короткого метра у Львові сім років тому. Цього року це буде вже восьмий захід.

Слоган Wiz - Art 2015 – «Причина майбутнього». «Ми займаємо активну позицію і хочемо бути причиною, а не наслідком змін і подій», - стверджують організатори фестивалю. У 2014 році слоган Wiz - Art звучав як «Сильніше, ніж зброя» і підкреслював, що мистецтво здатне спровокувати поворотний момент в житті суспільства.

Окрім Харкова і Івано-Франківська, фестиваль пройде також в Одесі.

 

 

comments powered by HyperComments