Харківщина планує співпрацювати з Норвегією (відео)

Понеділок, 11 травня 2015, 15:03
Гість з Норвегії Борге Бренде поговорив з губернатором Харківщини Ігорем Райніним про українську-норвезьку співпрацю. Чиновник з Північної держави акцентував на тому, що хоче дружити саме з Харківщиною, бо тут є чималий потенціал в усіх сферах.
Харківщина планує співпрацювати з Норвегією (відео)

Борге Бренде дуже сподобалося, що Харківщині вдається тримати мир в регіоні. Харківський регіон, каже гість з Норвегії, може почати співпрацювати з Північною країною вже зараз. Про це Бренде обіцяв поговорити з Порошенком.

Бренде за останній час відвідує Україну вже вшосте. Часті мандрівки в Україну, каже Борге Бренде, свідчать про бажання дружби з Україною. Для цього українцям треба успішно впроваджувати реформи, тоді партнерські зв’язки можна ще більше посилити між країнами. Харківщині Бренде пообіцяв підтримку в усьому.

За словами губернатора Ігора Райніна, в регіоні економіка поступово покращується, але все одно ситуація не з легких. Представники правоохоронних органів лише протягом останнього часу зловили понад шістдесят груп диверсантів, 90% з яких навчалося в диверсійних таборах Ростова, Білгорода, Тамбова. Але, не дивлячись на все це,  Харківщина в силах зберігати спокій.

Також Райнін зауважив, що в області економічні результати за останній час теж радують, вони вищі, ніж середні показники по державі.

comments powered by HyperComments