Відомо,чому зловмисник застрелив та взяв у заручники людей

Понеділок, 25 травня 2015, 22:24
Родина горе-стрілка з м. Люботин (Харківщина) взяла кредит на суму 21 тисяча доларів. Відсотки були шалені. Повідав таку новину нардеп Антон Геращенко у ФБ. Інформує сайт телеканалу "24".
Відомо,чому зловмисник застрелив та взяв у заручники людей

До середини тринадцятого року, каже Геращенко, родина платила проценти за кредитом, але пізніше доходи це не дозволили робити.

У лютому цього року райсуд Люботина ухвалив рішення стягнути суму боргу з родини на суму більше 800 тисяч гривень, також відомо, що позивач захотів стягнути понад 11 мільйонів гривень штрафу.

За словами нардепа, угода іпотеки була кабальна, договір враховував лише інтереси кредитора. Будинок же чоловіка коштував набагато менше, ніж була сума боргу. Ціна цієї позики – загинуло три людини, одну покалічено.

Суд виніс рішення – забрати у чоловіка його дім. Коли судовий виконавець прибув до будинку – чоловік і почав стріляти.

Чоловік, який убив двох людей та взяв у заручники трьох людей на Харківщині, застрелений.

Нагадаємо, сьогодні удень чоловік розстріляв двох людей в Люботині, після чого захопив заручників на автозаправці ОККО в районі селища Коротич. У міліції заявляли, що із злочинцем велися переговори. Пізніше він захотів, щоб  йому надали коридор в зону АТО на непідконтрольну Україні територію.

comments powered by HyperComments