Регі, ретро-автівки, фотовиставка і концерт просто неба: куди піти на вихідних в Харкові

П'ятниця, 5 червня 2015, 13:26
6-7 червня в Харкові проходитимуть два масштабні фестивалі: для меломанів і любителів ретро-машин. Поціновувачі безкоштовних розваг можуть узяти участь в «Фотосушці» або послухати музику перед будівлею оперного театру.
Регі, ретро-автівки, фотовиставка і концерт просто неба: куди піти на вихідних в Харкові

5 червня о 18.00 відбудеться відкриття наймасштабнішого регі-фесту на просторах колишніх країн СНД. Захід проходитиме з 5 по 8 червня, проте насичена програма запланована саме на вихідні.

Фест проводиться на Безлюдівці, так що його гості зможуть плавати, загоряти і активно розважатися. Серед учасників цього року - кращі музичні і танцювальні групи України, Росії, Європи. У програмі - джеми, виступ фаєрщиків, екстремальні розваги, кіно, виступ акторів, бодіарт, майстер-класи і інші активності.

Фестиваль проходитиме в режимі нон-стоп. Квиток на 6 червня коштує 250 грн, на 7 червня - 150 грн.

6 і 7 червня на стадіоні «Старт» проходитиме перший харківський Ретрозліт. Любителі ретро зможуть не лише помилуватися  найрідкіснішими екземплярами машин, але і стати глядачами експозицій від клубу філателістів і колекціонерів. На заході буде відкрита зона відпочинку зі сценою, танцмайданчиком, фудкортом, ретрозачісками, конкурсами. На виставці будуть представлені ретроскутери, велосипеди і інші колісні агрегати, а також досить рідкісні моделі старих автівок.

Відкриття зльоту відбудеться 6 червня о 12.00, закриття - о 17.00 7 червня. Квиток коштує 50 гривень.

Для любителів прогулянок і безкоштовних заходів 6 червня перед будівлею оперного проходитиме музичний концерт просто неба. Початок - 15.00. До речі, захід стане постійним і повторюватиметься щотижня по суботах з третьої години дня.

7 червня в парку «Стрілка» на набережній відбудеться «Фотосушка» - вільна виставка професійної і любительської фотографії. У програмі не лише виставка, але і активні розваги і пригощання. Захід проходитиме з 14.00 до 21.00. Для участі треба принести з собою свою фотографію і прищіпку - щоб прикріпити її до білизняного мотузка, який послужить каркасом для виставки.

 

 

comments powered by HyperComments