Піший оркестр, діксіленд і полька: Харків готується до «Дня музики» (фото, відео)

Аліна Ханбабаєва  |  Вівторок, 9 червня 2015, 12:07
У один з вихідних днів перехожих на харківських вулицях дивував і радував піший оркестр. Музиканти пройшлися Сумською, а потім зіграли невеликі сети на «склі» біля оперного театру. У цей же вечір на вулицях міста був помічений і ретро-автомобіль, з відкритих вікон якого лилася музика.
Піший оркестр, діксіленд і полька: Харків готується до «Дня музики» (фото, відео)

Підготували незвичайну акцію музикант Антон Тромбон Білоусов і ініціативна група «День музики».

До участі в «мобільному» концерті Антон запросив колег-професіоналів, які з готовністю відгукнулися на пропозицію : «Кожен учасник - любитель своєї справи, професіонал, який погодився допомогти зробити цей світ яскравіше, веселіше і радісніше. Ми подарували людям радість, хай і секунди, але щастя і посмішки. Спеціально для цієї акції я обрав легкий репертуар, щоб підбадьорити і порадувати людей після робочого дня».

Ця акція стала черговим етапом підготовки до «Дня музики», який пройде в Харкові 20 і 21 червня.

Організатори обіцяють - музика звучатиме в усіх куточках міста з відкритих і закритих сцен, а головне - вхід на усі заходи буде безкоштовним.

«День музики - масштабний волонтерський проект, створений харків'янами для харків'ян. Ми хочемо подарувати місту свято і зробити так, щоб якомога більше людей змогло взяти в нім участь. - говорить співорганізатор фестивалю Аліна Ханбабаєва. - 20 і 21 червня ми запрошуємо усіх городян виходити на міські вулиці, слухати музику, відкривати для себе нові місця і форми дозвілля, радіти життю разом з нами».

Більше інформації можна дізнатися у «Фейсбуці» і «Вконтакті». Раніше «Хор самотніх сердець сержанта Пеппера» влаштував флешмоб напередодні «Дня музики».

comments powered by HyperComments