Вісім фантазій Троцького на сцені Будинку Актора : театр «Forte» запрошує на прем'єру

Світлана Хлєстова  |  Середа, 10 червня 2015, 17:15
Прем'єра комедії абсурду «Троцький. Сни. Сни» відбудеться 17 червня на сцені Будинку актора. Для глядачів незвичайною буде не лише сюжетна лінія спектаклю, але і рішення, яким скористалася трупа для постановки. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Вісім фантазій Троцького на сцені Будинку Актора : театр «Forte» запрошує на прем'єру

«Спектакль «Троцький. Сни. Сни» дуже незвичайний і самобутній. Передусім тим, що стиль комедії-абсурду вирішений асоціацією з театром дель Арте. Так, так. Це старовинний театр, де були Арлекино, Коломбіна і інші. Існує багато напрямів сучасного театру дель Арте. Для нас цей театр асоціюється з майданчиковим  театром, десь з німим кіно початку минулого століття і чорним гумором», - розповідає режисер постановки Катерина Федоренко.

За її словами, прем'єра чимось нагадуватиме фільм «День Байбака».

«У цій реальності Лев Давидович Троцький вісім разів переживає один і той же день свого життя, намагаючись відгадати причину того, що відбувається. По суті - це вісім варіантів фантазії Троцького. Іноді вона просто безглузда. Як таємні думки кожного з нас», - пояснює Катерина Федоренко.

Проте не варто сторонитися незвичайного. Адже глядачів чекає зворушливий кінець. Так що прекрасний настрій усім буде забезпечено.

У цій постановці зайняті чудові харківські артисти. Роль Троцького виконує заслужений артист України Ігор Мирошниченко. Глядач побачить його в новому амплуа, відмінному від його попередніх ролей. Колеги по цеху складуть йому прекрасну компанію: Антон Андрющенко, Юлія Калантирь, Ірина Мішина і Володимир Хмєлєв - відомі і улюблені харківськими театралами актори.

Початок СП спектаклю: 19.00.

comments powered by HyperComments