Кривава бійня в студмістечку на Отакара Яроша: поранено шість осіб (фото)

П'ятниця, 12 червня 2015, 11:25
Декілька десятків невідомих молодих людей спортивного виду, одягнених в чорне вбрання і балаклави і озброєних ножами, влаштували бійку і погром в студмістечку на Отакара Яроша. В результаті інциденту було поранено 6 осіб, одна з яких молода дівчина.
Кривава бійня в студмістечку на Отакара Яроша: поранено шість осіб (фото)

Як повідомляє прес-служба облуправління МВС, дані про перших жертв стали надходити в міліцію о 23.30 годині 11 червня.

Зараз правоохоронці встановлюють причетних до бійки і з'ясовують обставини інциденту.

У свою чергу очевидці інциденту повідомляють, що натовп спортивних людей йшов по вулиці і крушив все підряд, розбивав вікна і проколював шини автомобілів іноземних студентів.

Зав'язалося декілька локальних сутичок із застосуванням холодної зброї і газових балончиків.

Один з потерпілих - араб. Його відвезли в лікарню на машині з порізаними колесами, не чекаючи приїзду «швидкої». Інші два потерпілих - українці, повідомляє Харків LIVE.

За твердженням очевидців, поле погрому на Отакара Яроша агресивний натовп перемістився на Клочківську, де продовжував безчинства. Зокрема, біля супермаркету «Сільпо» була поранена дівчина.

За інформацією Світлани Горбунової-Рубан, шестеро потерпілих госпіталізовані до невідкладної допомоги. П'ять чоловік знаходяться у відділенні політравми, один - в нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Ще трьом потерпілим надана амбулаторна допомога, повідомляє прес-служба міськради.

comments powered by HyperComments