В Літературному музеї розповіли про кулінарію майбутнього (фото)

Юлія Гуш  |  Неділя, 14 червня 2015, 15:25
13 червня в харківському Літературному музеї пройшла низка заходів для дітей, присвячених фантастичній їжі та кулінарії майбутнього.
В Літературному музеї розповіли про кулінарію майбутнього (фото)

Заходи пройшли в межах виставки «Фантастична книга». Цього разу юні відвідувачі мали нагоду дослідити кухню професора КрейзіФорда. Вони, розгадуючи різноманітні загадки та головоломки, роздумували на тим, яку їжу слід взяти в подорож на іншу планету, познайомилися з різноманітними стравами, назви яких згадуються в фантастичних книгах, дізналися про те, як їжу майбутнього бачили різні письменники-фантасти тощо.

В другій половині дня відвідувачі мали нагоду взяти участь в майстер-класі від кав'ярні «Clé»  з молекулярної кулінарії та послухати лекцію про різноманітні винаходи в гастрономічній сфері.

«Фантастична книга» – це виставка, присвячена кращим здобуткам світової фантастики. Вона являє собою інтерактивний майданчик для дітей, де вони можуть не тільки більше дізнатися про фантастичну літературу, а й пограти в цікаві та розумні ігри, які розширюють світогляд та збагачують новими знаннями.

 

 

comments powered by HyperComments