Святаш - Авакову: «Диявол криється в деталях!»

Понеділок, 22 червня 2015, 21:41
Міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що народні депутати ПР Святаш і Звягільський незаконно втручаються в слідчі дії в Харкові.
Святаш - Авакову: «Диявол криється в деталях!»

Про  це міністр написав в коментарях під своїм постом про обшуки в Харкові, опублікованому в соціальній мережі Facebook.

«Східний» зв'язався з Дмитром Святашем, попросивши прокоментувати слова міністра МВС. Нардеп повідомив, що це брехня - він прибув у «Національ» вже після завершення слідчих дій, а Е.Звягільський - до них.

«Правда  полягає в тому, що Юхим Леонідович відразу після початку слідчих дій поїхав, щоб не давати приводу для подібних коментарів. А Дмитро Святаш давно вийшов з Партії регіонів. Диявол криється в деталях, з якими у Арсена Борисовича вже традиційно не складається», - додав народний депутат.

Ранком 22 червня декілька озброєних чоловіків в камуфляжі і балаклавах прийшли з обшуком в харківський готель «Національ», відомий як резиденція міського голови Геннадія Кернеса.

Міністр МВС Арсен Аваков заявив, що обшуки проводяться у рамках кримінальних проваджень, пов'язаних із злочинами проти Майдану одночасно в 18 місцях, у тому числі і на об'єктах, пов'язаних з Харківським міським головою Геннадієм Кернесом.

У свою чергу, Генпрокурор України Віктор Шокін повідомив, що обшук в «Націоналі» не має відношення до Геннадія Кернеса.

 

comments powered by HyperComments