Мала донька харківських туристів провела три дні в Туреччині з мертвими батьками

Середа, 24 червня 2015, 13:42
Трагедія сталася в квартирі-апартаментах одного з будинків в турецькій Анталії. Шестирічна дівчинка вийшла на балкон і стала плакати і кричати. Вона просила дати їй води і погодувати. Коли сусіди запитали у дитини, де її батьки, малятко сказала, що мама і папа сплять третій день. Тоді дорослі попросили дівчинку відкрити їм двері. Побачена картина здивувала до жаху. У кімнаті побачили мертвого чоловіка і жінку. Пізніше з'ясувалося, що це жителі Харкова В'ячеслав і Майя Самило. Викликана на місце події поліція заздалегідь констатувала, що пара впала в алкогольну кому, що і призвело до смерті.
Мала донька харківських туристів провела три дні в Туреччині з мертвими батьками

Як розповів дядько дівчинки Олексій Самило, про те, що сталося з його рідним братом, він дізнався від представника Інтерполу в Харкові. Олексія пообіцяли зв'язати з представниками організації в Туреччині. Але пройшло декілька днів, а з ним так ніхто і не зв'язався. У консульстві Туреччини в Харкові, куди Олексій приходить щодня, два дні підряд нікого немає. Що робити далі, дядько дівчинки не знає. Інформують "Факти".

«Треба терміново забрати звідти дитину, - говорить Олексій Самило. - Але ми нічого не знаємо. Не знаємо, де дівчинка знаходиться, куди її відвезли. Які-небудь новини ми дізнаємося тільки від журналістів. Офіційні представники з нами навіть не розмовляють. У мене таке почуття, що в цій історії щось намагаються зам'яти, тому з нами і не хочуть розмовляти. Сказати, що мій брат і його дружина були любителями випити, не можна.

Вони вели звичайний спосіб життя. Після весілля вирішили, що пити не будуть зовсім, тому що у них дитина, якій треба жити в нормальній сім'ї. Сказати, що вони зовсім не пили, теж не можна. Так, пиво, як усі люди. Мені дивно в цій ситуації те, що ніхто нічого не робить. Найголовніше - в чужій країні зовсім одна залишилася моя племінниця. І я не розумію, що мені треба робити і де її шукати».

На жаль, якість алкоголю на турецьких курортах вже давно має погану репутацію. У Туреччині іноземні туристи досить часто помирають від отруєння сурогатом. Це відбувається через те, що в країні величина податку на елітний алкоголь досягає 700%.Аби напоїти тих, хто бажає, господарям готелів часто доводиться використати контрафактний або незаконний алкоголь низької якості. Що стало причинній смерті української пари цього разу, можна буде стверджувати тільки після проведення експертизи.

 

comments powered by HyperComments