Підозрюваних в бійці на Отакара Яроша міліція відпустила

Середа, 24 червня 2015, 18:13
Бійка студентів-йорданців і групи молодих харків'ян, що сталася вночі на 12 червня в одному із студмістечок, не була викликана національним розбратом.
Підозрюваних в бійці на Отакара Яроша міліція відпустила

Про це повідомив журналістів начальник Харківського міського управління міліції Андрія Крищенко.

За його словами, у правоохоронців немає підстав кваліфікувати справу як міжетнічні сутички. В ході слідства було встановлено, що причиною бійки стали якісь попередні розбирання.

«В ході цього конфлікту постраждали не лише араби, але і українці, причому з явно слов'янською зовнішністю, одна з них жінка. Розбираючи події, що передували бійці, слідчі встановили, натовп на своєму шляху до нічного клубу не чіпав людей східної зовнішності», - сказав А.Крищенко.

Також А. Крищенко повідомив, що відносно п'яти підозрюваних запобіжний захід ще не обраний. Зараз проводяться складні експертизи біологічних матеріалів, зібраних на місці події, - кров, сліди крові. Проводяться аналізи ДНК.

Затриманим не оголошено про підозру в скоюванні злочинів і відпустили по будинках.

Нагадаємо, в ніч на 12 червня група невідомих у балаклавах побила кілька чоловік і пошкодила автомобілі іноземних студентів в районі студгородка на Отакара Яроша в Харкові.

comments powered by HyperComments