«Влада, яка зараз існує, - влада комерсантів», - колишній керівник батальйону «Азов», нардеп Андрій Білецький (відео)

Вівторок, 30 червня 2015, 12:53
До Харкова завітав колись-то командир «Азова», а тепер нардеп Андрій Білецький. Після того, як Білецький став нардепом, посаду командира батальйону довелося облишити. Замість нього тепер на посту керівника батальйону Ігор Черкас.
«Влада, яка зараз існує, - влада комерсантів», - колишній керівник батальйону «Азов», нардеп Андрій Білецький

До Харкова Білецький прибув після тривалого перебування на фронті та Києві. Зустріч нардеп влаштував в одному з торговельних центрів міста. Послухати колишнього командира завітали городяни, вояки «Азова» та «Східного корпусу». Під час зустрічі Білецький розкритикував чинну владу та розповів про ситуацію на фронті.

Так представників чинної влади Білецький назвав просто комерсантами, які прийшли на найвигідніший бізнес у своєму житті, який називається «влада».

«Та система влади, яка зараз існує, - це влада комерсантів. Це не є влада сепаратистів,  якихось там зрадників і так далі, це просто комерсанти. Це комерсанти, які прийшли на найвигідніший бізнес у своєму житті. Тому що 25 років найвигіднішим бізнесом в цій країні було вкласти 10 мільйонів у передвиборчу гонку і отримати мільярд за рік. Найвигіднішим бізнесом в цій країні була ні металургія, ні енергетика, ні видобування вугілля, не викачування нафти, навіть не наркоторгівля і не торгівля зброєю, найвигіднішим бізнесом в цій країні була влада».

comments powered by HyperComments