«Солдати в АТО їздять на мотлоху, БТРах 70-років , а в цей час на базі у Сарнах численна кількість нової зброї», - Андрій Білецький (відео)

Вівторок, 30 червня 2015, 15:56
Про це заявив Андрій Білецький, колишній командир батальйону «Азов», під час зустрічі з городянами в одному з торговельних центрів Харкова.
«Солдати в АТО їздять на мотлоху, БТРах 70-років , а в цей час на базі у Сарнах численна кількість нової зброї», -  Андрій Білецький

Андрій Білецький розповів, що зараз Україною керують  комерсанти, які вирішують суто бізнесові питання, користуючись владою. Керманичів не дуже цікавить доля вояків, вони залишили їх без артилерійської підтримки, без важкого озброєння. В результаті солдати мають замість зброї мотлох, БТРи сімдесятих років від США та Канади, а в цей час в місті Сарни (Західна Україна)на базі резервів знаходиться численна кількість гаубиць в доброму стані, бойові припаси, більше 500 протитанкових "Рапір". І про цю базу ніхто не знає, каже Білецький, вона є таємницею, бо вся зброя, яка там знаходиться, вона списана як майно четвертої категорії, тобто металобрухт. Насправді  владники приберегли цей склад зброї, аби її продати у Африку, Китай або інші країни.

comments powered by HyperComments