Відсьогодні «брами пекла» на Героїв Праці закриють (фото)

Четвер, 2 липня 2015, 13:15
На Салтівці «брами пекла» більше нікому не заважатимуть. Так місцеві жителі в соцмережах назвали нещодавно утворену біля трамвайної колії на Героїв Праці глибоку яму.
Відсьогодні «брами пекла» на Героїв Праці закриють

Нещодавно утворену яму в асфальті, яку місцеві жителі назвали «брамами пекла» або «порталом у ДНР» чи то «ходом до Європи», сьогодні зариють. До кінця дня фахівці відремонтують каналізаційний колектор, через який виникла величезна діра навпроти супермаркету «Караван».

Колектор, пояснив керівник профільного підприємства Віктор Булгаков, був зношений, тому через нього сталася така неприємність у вигляді величезної ями на асфальті. Глибина діри була чотири метри. Під час ремонту, сказав начальник, городяни не зазнають незручностей, вода буде і водовідведення теж буде працювати. За словами керівника підприємства, зношених труб у Харкові чимало, як і в будь-якому іншому населеному пункті чи мегаполісі.

Зараз комунальники міняють пошкоджену ділянку труби. До кінця дня вони повинні ці роботи закінчити і засипати колектор землею. А через декілька днів, коли грунт всядеться, тут покладуть нове асфальтове покриття.

Нагадаємо, нещодавно на Салітвці утворилася діра в асфальті, яку місцеві назвали «брамами пекла», «порталом у ДНР», «ходом до Європи». З цього приводу люди навіть почали викладати у соцмережі відповідні світлини-вигадки із зображенням пекла в утвореній ямі.

comments powered by HyperComments