Клен не винен. У міськраді вигадують нікчемні відмовки для свого захисту з приводу падіння дерева на жінку з немовлям

Понеділок, 6 липня 2015, 16:07
Клен, який 4 липня впав і травмував жінку з немовлям, не був аварійним. Як повідомив директор Департаменту ЖКГ Р. Нехорошков, дереву понад 30 років, воно не було сухостійним. Натомість комунальники ще раз перевірять усі дерева, що ростуть біля старих будинків.
клен впав на жінку з немовлям

За словами Р.Нехорошкова, спеціальна міська комісія постійно обстежує дерева з приводу  їх аварійності. Цього року в списку вже близько 2 тис. таких дерев, і він постійно поповнюється. Усі аварійні дерева потім зносяться. Ось такі нікчемні відмовки вигадують у міськраді з приводу падіння дерева  четвертого липня на жінку з немовлям. А тим самим у лікарні невідкладної допомоги Харкова перебувають постраждалі  мати та дитина. За словами лікарів, стан жінки важкий, дитині ж зробили томографію, пошкоджень серйозних не знайшли.

Нагадаємо, вихідними у місті трапився нещасний випадок. Четвертого липня дерево впало на мати з немовлям. За даними правоохоронців, жінка та малюк отримали важкі травми.

На даний момент міліціанти шукають винних у нещасному випадку. Винуватцям пригоди світить від двох до п’яти років позбавлення волі.

comments powered by HyperComments