Нафіга рибці парасолька, або навіщо Ярославському Харків? Випадок з Абрамовичем

Середа, 8 липня 2015, 13:23
Британська Daily Mail прийняла партнерів Романа Абрамовича за його охоронців. Чоловік в спортивному костюмі позаду Абрамовича - український олігарх Олександр Ярославський.
ярославський

На світлині Абрамович зображений у компанії п’яти  чоловіків. В їх числі — керівник проектів Millhouse Давид Давидович (на передньому плані зліва), голова ради директорів Millhouse Євген Швидлер (на задньому плані в джинсах), а також син колишнього губернатора Омської області Олексій Полежаєв (злів за Давидовичем), який був радником Абрамовича, коли той посідав пост губернатора Чукотки.

Чоловік в спортивному костюмі позаду Абрамовича схожий на українського бізнесмена Олександра Ярославського (№7 в списку найбагатших бізнесменів України за версією українського Forbes, стан - $774 млн).

Британські ЗМІ стежать за канікулами власника футбольного клубу Chelsea вже декілька днів. 1 липня видання Herald Scotland написало, що яхта Абрамовича Eclipse була помічена недалеко від шотландського міста Гринок. Видання не могли уточнити, чи знаходиться на яхті сам Абрамович.

3 липня британський сайт The Buteman підтвердив прибуття російського мільярдера в Шотландію. Він повідомив, що Роман Абрамович був помічений, коли гуляв з собакою по набережній в місті Ротсей. Декільком місцевим жителям навіть вдалося сфотографуватися разом з Абрамовичем.

Того ж дня The Daily Telegraph написала, що Абрамовича бачили, коли він катався на велосипеді на шотландському острові Б'ють. 5 червня газета повідомила, що мільярдер відвідав екскурсію на завод з виробництва віскі Isle of Arran Distillers на острові Арран, де придбав декілька пляшок напою.

comments powered by HyperComments