Чи піде голова ХОДА у відпустку?

Четвер, 9 липня 2015, 12:45
Президент країни не відпускає голів ОДА у відпустку під загрозою звільнення.
відпустка у губернаторів

Таку заяву глава держави озвучив під час зустрічі з губернаторами найбільших українських міст.

Президент каже, сам працює по 14-17 годин на добу, без вихідних і відгулів, і вимагає, аби у такому графіку працювали і глави обласних державних адміністрацій.

За словами президента, пішли вже заяви до Адміністрації президента про відпустки. Каже, може підписати, але такі кадри на роботу не повернуться.

Президент також підкреслив, що він не вимагає порушення трудового законодавства, проте Україна зараз знаходиться в складній обстановці. За словами Порошенка, в країні війна, тому треба працювати, а ще восени вибори, тож країна має показати результати.

Якщо все ж губернатор Харківщини Ігор Райнін не послухається президента і піде у відпустку, чи помітять його відсутність харків'яни?

«Губернатор? Чесно кажучи, я навіть не знаю його прізвища, - говорить Антон. - Не думаю, що його відсутність сильно вплине на життя Харкова. Можливо, це якось відіб'ється на області, не знаю».

«Відпустка має бути у усіх, у тому числі і у губернаторів, - вважає Ольга. - Я думаю, що якщо він піде у відпустку, то робота в області триватиме своєю чергою».

comments powered by HyperComments