Визнання Росії державою-агресором - свідчення факту злуки керівництва міста та центральної влади: Роман Семенуха

П'ятниця, 10 липня 2015, 17:48
Сьогодні, на сесії Харківської міської ради, депутати нарешті визнали Російську федерацію країною-агресором. “За” проголосувало 69, “проти” - 4.
роман семенуха

Народний депутат України від фракції “Об'єднання “Самопоміч” Роман Семенуха вважає, що важливість цього рішення на сьогодні набагато менша, ніж була рік тому.

“З політичної точки зору таке рішення було б більш значимим та важливим хоча б рік чи ще раніше. Саме тоді, коли харківський шпиталь щодня приймав десятки поранених, коли мер Харкова стояв на мітингах під російськими прапорами. Коли Харків був в одному кроці від тієї долі яка спіткала Донецьк” - підкреслив Роман Семенуха на своїй сторінці в Facebook.

Народний депутат додав, що сьогоднішнє рішення є публічним свідченням факту злуки керівництва міста та центральної влади. Також, Роман Семенуха підкреслив, що Харківська міська рада одна з небагатьох, яка не надала пільг ветеранам АТО.

Іншим своїм рішенням міськрада Харкова присвоїла звання почесного громадянина нашого міста Голові Адміністрації Президента України Борису Ложкіну.

“Тепер має стати усім зрозуміло чому й досі керівництво міста не притягнуто до кримінальної відповідальності, чому у Харкові не притягнуті винні у злочинах на харківському євромайдані, чому немає посадок посадовців щодо корупції, зрештою чому немає реформ в області. Але часи змінилися. Людей не обдуриш. Після того , що пережила країна ми всі чекали іншого. Контрреволюція триває” - зазначив нардеп.

Нагадаємо, кілька днів тому народний депутат України від фракції «Об'єднання «Самопоміч» Роман Семенуха висловився з приводу осінніх виборів. Зокрема, він сказав, що принцип «моя хата скраю» на місцевих виборах цієї осені буде неактуальний.

 

comments powered by HyperComments