Ярина Чаговець розповіла про потреби військового шпиталю

Юлія Гуш  |  Середа, 15 липня 2015, 18:41
Сьогодні в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі керівника волонтерської організації «Сестра милосердя АТО».
Ярина Чаговець розповіла про потреби військового шпиталю

Під час заходу Ярина Чаговець розповіла про нагальні потреби харківського військового шпиталю. Там, зокрема, є потреба в каві, чаї, цукрі, солодощах, а особливо у взутті, адже чимало коштів зараз іде на імпланти. А от медикаментами шпиталь повністю забезпечений, чого не скажеш про пересувні амбулаторії, які задіяні на передовій. Тому госпіталь для них збирає такі необхідні медикаменти, як стерильні бинти, серветки, вату, марлю, шприці, фізичний розчин, жгути тощо. Все це можна принести в сам шпиталь з 9.00. до 19.00, зазначивши що все  – для передової.

Також Ярина Чаговець зазначила, що зараз люди все менше жертвують на потреби шпиталю. «Зараз дуже не вистачає коштів, – розповіла вона, – настільки, що вже чотири місяці ми не можемо купити хлопцям форму і берці. На превеликий жаль, хлопці, які перебувати в госпіталях, не отримують форму. Тобто, чисто теоретично вони можуть поїхати з госпіталю до своєї військової частини і отримати її, але практично ні в кого жодного разу не вийшло це зробити. Дуже соромно, але нам доводитися відправляти їх без форми».

Докладніше в наступному матеріалі.

comments powered by HyperComments