У Харківському обласному будинку дитини №1 триває серйозний ремонт

Четвер, 23 липня 2015, 17:55
Силами «Благодійного фонду Олександра Паламарчука» тут встановили кондиціонування і нову сантехніку, на черзі - ремонт зали фізичної реабілітації дітей.
силами «Благодійного фонду Олександра Паламарчука» проводиться ремонт у харківському обласному будинку дитини

У Харківському обласному будинку дитини №1 вже рік живуть діти, евакуйовані із зони АТО.

За словами головного лікаря Обласного будинку дитини №1 Романа Марабяна (на фото згори - праворуч), серед вихованців - 8 з будинку Краматорська дитини «Антошка». Ще 8 малюків - з Луганського будинку дитини: це ті діти, які були вивезені в Ростовську область сепаратистами. Пізніше 2 важкі дитини привезені  були з Артемівського будинку дитини.

Грошей на утримання вихованців виділяється досить, проте у сфері розвитку доводиться покладатися виключно на благодійників.

Благодійна організація «Благодійний фонд Олександра Паламарчука» допомагає установі вже тривалий час.

 

«Програма допомоги будинку дитини орієнтована на тривалу перспективу. Усі дії фонду націлені на те, щоб малеча будинку дитини нічого не потребувала. Якщо треба встановити кондиціонування - ми встановили. Зробили сантехніку. Сьогодні завезли плитку для залу фізичної реабілітації дітей», - розповів засновник фонду Олександр Паламарчук.

До речі, це не єдина установа, якій допомагає «Благодійний фонд Олександра Паламарчука».

Раніше за гроші, виділені фондом, в Харківській міській лікарні № 5 уперше за 25 років був проведений ремонт приміщень третього неврологічного відділення, яке до початку робіт знаходилося в аварійному стані.

Також була зроблена підтримка біженцям із зони АТО, які живуть в таборі «Ромашка». У дитячому таборі було обладнано 16 нових душових кабін і проведені інші ремонтно-відновлювальні роботи.

Олександр Паламарчук підтримує і інші ініціативи. Наприклад, громадську організацію «Фонд порятунку дітей і підлітків України від наркотиків».

comments powered by HyperComments