Губернатор Харківщини звернувся до керівників країни з питання зведення гілки метро до станції Одеська

Понеділок, 27 липня 2015, 13:34
Кабмін висував до керівників Харківщини основну вимогу – розробити проектно-кошторисну документацію зведення підземки. Це в області зробили.
будівництва зеленої гілки метро харкова у напрямі одеської

Про це розповів керівник Харківщини Ігор Райнін. Нещодавно урядовці і парламентарі мали розглянути питання про виділення з державного гаманця грошей на зведення зеленої гілки підземки у місті.

За словами Райніна, всі папери, які необхідні були для того, щоб виділили кошти з державної скарбниці, готові. Райнін віддав їх керівникам держави: до парламенту, президенту, Уряду. Після того, як проект буде узгоджено, Харкову можуть надати субвенцію на зведення підземки.

Довідка: У травні 2015 року Харківська міськрада, яка є замовником будівництва, надала на затвердження до ХОДА проекти розпоряджень Кабінету міністрів про зведення гілки метро у напрямі Одеської

Після детального опрацювання і перевірки відповідності розрахунків вимогам чинного законодавства Ігор Райнін погоджував проекти. Після цього їх направили на узгодження до міністрів економічного розвитку і торгівлі, регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства і до міністра фінансів. 26 червня ХОДА отримала узгодження цих проектів від відповідних міністерств.

comments powered by HyperComments