Представники ХГЛП розповіли про свої головні цілі

Юлія Гуш  |  Середа, 29 липня 2015, 21:26
29 липня під час прес-конференції представники Харківської громадської люстраційної палати розповіли про свої головні цілі та пріоритети.
Представники ХГЛП розповіли про свої головні цілі

«Вона (ХГЛП) є достатньо репрезентативним органом громадського суспільства Харківщини, – зазначив Федір Веніславський, представник координаційної ради ХГЛП, – і в процесі діяльності було прийняте рішення щодо формалізації статусу Харківської громадської люстраційної палати. На сьогоднішній день вона є юридичною особою, об’єднанням громадських організації, головною метою якого є впровадження в практику головних ідей Революції Гідності, а саме – очищення влади, боротьба з корупцією, усунення від влади тих людей, які себе дискредитували своїми діями та рішеннями».

Як було сказано раніше, голова облдержадміністрації Ігор Райнін громадську люстрацію не пройшов. «Ми прийшли до висновку що Ігор Львович недостатньо відкритий і не готовий йти на діалог з громадськістю, – розповіла Ольга Мірошник, член журі ХГЛП – так, нехай ця громада не представляє все місто. Але там більше 40 чоловік. Це велика структура. І найголовніше те, що ця організація нічого не просить».

Докладніше в наступному матеріалі 

comments powered by HyperComments