У «Правому секторі» пояснили причину стрільби під офісом Добкіна

Понеділок, 3 серпня 2015, 18:38
Сьогодні на вулиці Скрипника біля офісу представників опозиції трапився конфлікт між прибічниками і опонентами Михайла Добкіна.
правий сектор розповів про причину стрілянини на скрипника

Лідер харківської обласної організації «Правого сектора»Андрій Санін прокоментував ці події, передає сайт «Харьков. Комментарии» з посиланням на Vgorode.

За його словами, зіткнення спровокували прибічники «Опозиційного блоку». Саме вони почали стрілянину з травматичної зброї. Потім їх відтіснили за будівлю, де знаходиться офіс представників опозиції, вони там забарикадувалися і знаходилися усередині.

Лідер харківського «Правого сектора» упевнений, що в автобусі, який розгромили активісти, знаходилися «титушки», які вже встигли «засвітитися» під час торішніх безладів в місті.

Як відзначив лідер обласного «Правого сектора», інформація з приводу пораненого активіста організації зараз перевіряється також, як і повідомлення про те, що в автобусі були знайдені паспорти громадян Придністров'я.

«Опозиційний блок», у свою чергу, також зробив заяву стосовно сьогоднішніх подій. У тексті, опублікованому на сайті партії, стверджується, що під час зіткнень був викрадений активіст партії.

Сьогодні під час мирного мітингу в Харкові на підтримку «Опозиційного блоку» невідомими у балаклавах був викрадений активіст і здійснений напад на партійний офіс. Декілька десятків молодчиків кинули у будівлю димові шашки, були чутні постріли, існує реальна загроза життя людей. Розбитий мікроавтобус, який був припаркований біля будівлі», - говориться в заяві.

comments powered by HyperComments