Як були затримані бандити біля «Призми» (фото, відео)

Понеділок, 17 серпня 2015, 13:30
Представники СБУ разом з правоохоронцями затримали злочинну групу, яка за останні три місяці вчинила більше 20 грабежів, крадіжок і розбійних нападів.
як затримали бандитів на науковій

Злочинці також намагалися порушити спокій у місті напередодні виборів у місцеві ради.

До групи входило п’ять мешканців Луганська (вік їх від 32-х до 48 років). Четверо мають вже судимість. Також серед зловмисників був «ведмежатник», який добре знався на різних способах відмиання замків. Кошти, які злочинці отримували від краденого, витрачали на тероризм Луганської області.

Співробітники Управління СБ України в Харківській області і міліції затримали чотирьох зловмисників під час крадіжки. Того ж дня на території Луганської області затримана підсобниця бандитів, яка забезпечувала збут і передачу награбованого майна на територію, підконтрольну терористам з «ЛНР».

Під час обшуків по місцях тимчасового проживання «гастролерів» вилучені гранати і обріз мисливської рушниці з патронами, національну і іноземну валюту, ювелірні прикраси, годинник, комп'ютерну і побутовутехніку, різноманітні  спеціальні інструменти для відмикання замків, устаткування для виготовлення відмичок і дублікатів ключів, балаклави, засоби радіозв'язку, фото об'єктів нерухомості для майбутніх грабежів, наркотики, сепаратистську символіку.

Служба безпеки України перевіряє можливу причетність членів угрупування до безпосередньої участі в діяльності терористичної організації «ЛНР».

 

                

 

Нагадаємо, у п'ятницю, 14 серпня на Науковій відбулися маски-шоу.

comments powered by HyperComments