Мер Харкова Кернес висловив заперечення з приводу того, що начебто харківські телеканали держпрограму субсидій за послуги ЖКГ

Четвер, 20 серпня 2015, 17:19
Про це говориться в листі Харківського міського голови на ім'я Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка і міністра інформаційної політики України Юрія Стеця.
Мер Харкова Кернес висловив заперечення з приводу того, що начебто харківські телеканали держпрограму субсидій за послуги ЖКГ

«При усій повазі до посади міністра внутрішніх справ України вимушений заявити, що Арсен Аваков /19 серпня на засіданні Кабміну - у властивій йому манері, абсолютно бездоказово і безпідставно намагається кинути тінь на харківську владу», - цитує мера прес-служба міськради.

Мер відзначив: «...З боку влади ми постійно інформуємо городян про те, де і як вони можуть отримати субсидії на послуги ЖКГ. Так, зокрема, на 7-му телеканалі «Тоніс-центр» в період з 31 липня вийшли три новинні сюжети, присвячені цій темі. На цьому ж каналі 14 серпня вийшла в прямий ефір і потім дев'ять разів булла повторена півгодинна програма за участю мого профільного заступника з питань соціального захисту, в якому була надана всеосяжна інформація про отримання субсидій. Також напередодні засідання Кабінету Міністрів України 19 серпня 2015 року вийшла газета комунального підприємства «Харковские известия», в якій цілий розворот був присвячений цій темі.

Кернес підкреслив, що не на одному телеканалі Харкова ніхто і ніколи не закликав городян не отримувати субсидії, а журналісти ніколи не говорили про те, що урядова програма субсидій - це «фейк».

Раніше Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Мінінформполітики разом з головою Харківської облдержадміністрації Ігорем Райніним перевірити телеканали, які належать Харківському міському голові Геннадієві Кернесу на предмет саботажу державного субсидування громадян. Доручення було дане 19 серпня, в ході засідання Кабінету міністрів України за уявленням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

«Харківські телеканали, що належать Кернесу, міському голові, у відкриту пропагують, що державна політика з видачі субсидій – фейк», - заявив Аваков.

 
comments powered by HyperComments