Гурт «Тінь Сонця» дасть концерт до Дня Незалежності

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 21 серпня 2015, 17:08
Святкування Дня Незалежності в Харкові відзначиться святковим концертом за участі фолк-метал гурту «Тінь Сонця».
Гурт «Тінь Сонця» дасть концерт до Дня Незалежності

Про це розповіли громадські активісти під час свого брифінгу, який пройшов в Харківському кризовому інфоцентрі. Загалом, святкування Дня Незалежності розпочнеться з традиційного мітингу біля пам’ятника Шевченку о 18.30. Там будуть представлені різноманітні патріотичні організації міста, які познайомлять присутніх зі своєю діяльністю, а волонтери збиратимуть кошти на потреби військових. Після мітингу відбудеться марш незалежності, під час якого харків’яни пройдуться ходою до площі Свободи. Там на сцені виступлять громадські активісти та військові, а близько 21.00 розпочнеться концерт гурту «Тінь Сонця».

«Ми хотіли зробити свято для харків’ян, – розповіла Олена Ловчинська, організаторка свята, активістка Євромайдану, – звичайно що ми будемо дотримуватися всіх норм безпеки. Але обійтися в цей день без Маршу Незалежності просто неможливо. Звичайно, День Незалежності нам зараз дістається дуже важко. Ми бачимо скільки людей гине на Сході, ми бачимо, як патріоти боряться всередині країни. І просто неможливо не відсвяткувати цей день».

Крім того, до Дня Незалежності буде організований вже традиційний автопробіг ГО «Автомайдан Харків». Активісти в прикрашених українською символікою автомобілях проїдуться вулицями міста перед тим, як приєднатися до мітингу в парку Шевченка. Подібні заходи пройдуть в більшості міст України.

comments powered by HyperComments