Які заходи можна відвідати у Харкові 24 серпня на День незалежності

Неділя, 23 серпня 2015, 19:31
Від концертів у філармонії до розваг для любителів авіаспорту на аеродромі «Коротич». Програма заходів на День незалежності у Харкові буде насиченою та цікавою.
Які заходи можна відвідати у Харкові 24 серпня на День незалежності

Розпочнеться 24 серпня о 10:00 ранку традиційним покладанням квітів до пам’ятника Шевченку в однойменному саду.

О 12:00 біля того ж монумента Шевченку пройде молебень до Пресвятої Богородиці за український народ і його державу від Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ, який також супроводжуватиметься покладанням квітів до Кобзаря та святковим мітингом.

Також о десятій годині з нагоди Дня незалежності цікавинки стартуватимуть у багатьох районах Харкова. Серед них наймасштабнішою буде театралізована програма на бульварі Юр’єва.

Чимало сюрпризів для городян та гостей міста чекає у парку Горького. Від десятої ранку до дев’ятої вечора  на головній сцені місця відпочинку відбудеться  фестиваль молодих  музичних гуртів та виконавців «Park Music Fest», у якому можуть взяти участь усі, хто бажає.

О 15:00 влаштують автопробіг під назвою «Україна- це ми!». Усі охочі  взяти участь у заході зустрічатимуться на парковці біля крамниці «Billa» (вул. Клочківська, 9А).

А от любителям авіаспорту радять на День незалежності відвідати аеродром «Коротич», де від десятої до вісімнадцятої вечора триватимуть різноманітні спортивні змагання, повітряний фрістайл, стрибки с парашутами та оглядові польоти.

О 17:00 годині урочистості пройдуть в Орджонікідзевському районі, а ще о цій же годині розпочнуться святкові заходи у ХНАТОБІ.

О 18:30  біля монумента Тарасу Шевченку починаються урочисті заходи патріотичних сил Харкова. Автомайдан також приєднається до них. Також волонтери, військові, ПС, Харків-1, Слобожанщина, Азов, Східний Корпус проведуть свої виставки.

О 20:30 влаштують Марш Незалежності.

О 21:00 на поціновувачів музики сучасних гуртів  чекає Великий концерт на майдані Свободи. Гратиме група “Тінь сонця”.

 
comments powered by HyperComments