Якщо у місті збираються облаштувати територію біля Дзеркального струменя, значить, місцеві вибори - на носі

Вівторок, 25 серпня 2015, 12:40
До виборів у Харкова у сквері «Перемоги», там, де Дзеркальний струмінь, збираються «зарити» більше шести мільйонів гривень. Та чи не стало облаштування цієї території традиційною закономірністю напередодні місцевих виборів?
до виборів знову ремонтуватимуть дзеркальний струмінь
Сквер «Перемога» розташований навпроти ХНАТОБу. На його ділянці знаходиться  водограй Дзеркальний струмінь, а також і нещодавно зведений храм Жінок-Мироносиць.
Відповідно до тендерних паперів, у цьому місці відпочинку збираються замінити освітлення, обладнання водограю, покласти газон, а також встановити поливальний водогін, встановити лави, урни та замінити поребрик.
Варто відзначити, що подібні роботи вже проводилися у місті напередодні виборів мера у 2010 році. Саме тоді була і відремонтована і пофарбована альтанка фонтану, і уклали більше восьми тисяч квадратних метрів тротуарної плитки, і замінили поребрик та бордюри, і провели очистку граніту. На все це витратили схожу суму, приблизно шість мільйонів гривень. Цього разу, згідно з тендерними документами, сума майже така. Профільний департамент міськради вже уклав угоду з ТОВ «Енергосервіс» стосовно капремонту скверу «Перемоги», і вартість усіх робіт складає 6,78 млн гривень. Чому однакові суми витрачаються на реставраційні роботи в одній і тій же місцині із закономірною регулярністю, залишається тільки здогадуватися.
 
 
comments powered by HyperComments