Завтра у Харкові висуватимуть єдиного кандидата в Мери Харкова від демократичних сил

Середа, 26 серпня 2015, 11:00
27 серпня 2015 року, о 18-00, в четвер, в актовому залі за адресою: Держпром, 2-й під'їзд, 2-й поверх, пройде форум громадських організацій і рухів з висунення єдиного кандидата в Мери Харкова від демократичних сил. Організатори заходу просять проукраїнські громадянські організації і рухи, волонтерів, направити своїх представників на форум. Усім кандидатам в Мери міста Харкова, хто бажає отримати підтримку громадських організацій і рухів, пропонують прийти на форум і взяти участь в конкурсі.
Завтра у Харкові висуватимуть єдиного кандидата в Мери Харкова від демократичних сил

Форум матиме певні правила для учасників. Організатори кажуть, кожен кандидат повинен презентувати під час заходу свою автобіографію і програму та відповісти на питання. Голосуватимуть тільки зареєстровані представники громадських організацій та рухів. Той кандидат, який набрав більшу кількість голосів, має зобов’язання додати у свою програму додаткові пункти з програм інших кандидатів, які рекомендовані форумом. Стосовно тих кандидатів, які програли, вони, у свою чергу, зобов’язуються і надалі підтримувати і допомагати кандидату, який набрав більшу кількість голосів. Кандидат ж, який набрав більшу кількість голосів, разом з іншими учасниками форуму та іншими кандидатами зобов’язується організувати наступний розширений форум з представниками політичних партій для проведення наступного етапу висунення єдиного кандидата, на котрому будуть представлені кандидати від політичних партій – громадських організацій і рухів, представники яких беруть участь у форумі.

Ініціативна група від імені Громадського штабу оборони Харківської області, Євромайдана, «Громадської Варти Харків». Наша сила в єдності! Слава Україні!

 
comments powered by HyperComments