Захист зі сторони Гепи не припиняє свої вигадки, аби знову затягнути судовий процес

Середа, 26 серпня 2015, 12:26
Адвокати Кернеса з усіх сил хочуть знову затягти процес, а ще вони вимагають покарати мітингарів, які пікетують приміщення суду та перебувають у залі засідань, про це заявив нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі ФБ.
кернес у суді, засідання триває

Слухання у справі Кернеса у полтавському суді продовжується. Усе почалося сьогодні як завжди із традиційним запізненням. В усьому винна охорона, з якою в нардепа Ігора Мосійчука почався конфлікт. А через це люди вчасно не могли потрапити до приміщення.

Потім активісти заспівали державний гімн України. Суддя, коли звучав гімн, не захотів підійнятися, за це нардеп Ігор Мосійчук зробив йому зауваження. Після цього розпочали слухання справи. Адвокати Гепи за традицією наполягали на тому, що не можна розглядати справу, оскільки змінилися посади прокурорів, однак суддя не послухав цю заяву та відхилив їхнє клопотання.

Аби люди біля будівлі суду могли бачити, як йде слухання справи, для них увімкнули аудіотрансляцію.

За словами нардепа Ігора Мосійчука (він написав свої коментарі на сторінці у ФБ щодо того, що відбувалося у залі засідань), адвокати Кернеса з усіх сил хочуть знову затягти процес, а ще вони вимагають покарати мітингарів, які пікетують приміщення суду та перебувають у залі засідань.

Нагадаємо, сьогодні у суді Полтави о 10.30 розпочалася "шоста серія" слухання справи мера Кернеса та його охоронців, яких звинувачують побитті представників Євромайдану.

 
comments powered by HyperComments