Захист Гепи вимагає, щоб у залі суду було не більше 30 людей

Середа, 26 серпня 2015, 14:20
На які тільки вигадки не здатні адвокати мера Кернеса. Зараз вони вимагають, щоб у залі суду була створена повна безпека, мовляв, в таких умовах, як зараз, зовсім не можливо працювати.
суд над кернесом у полтаві триває

Нагадаємо, зараз у Полтавському суді продовжується слухання справи Кернеса та його охоронців, яких звинувачують у побитті представників Євромайдану.

Мер Кернес заявив, що йому необхідно створити безпечні умови в залі суду, бо в таких умовах ні він, ні його захист начебто працювати не можуть. А ще адвокати Кернеса доміркувалися до того, щоб притягнути до адмінвідповідальності активістів, які співали гімн України перед початком засідання. Та це ще не все, також захисники Кернеса хочуть, аби в залі було не більше тридцяти людей, а також, щоб активісти, які знаходяться під стінами суду, не заважали їм працювати.

Прокуратура вважає,що захист зловживає повноваженнями та повторно подає ті ж самі клопотання.

Нагадаємо, до зали засідань також завітав нардеп Ігор Мосійчук. За його словами, адвокати Кернеса з усіх сил хочуть знову затягти процес, а ще вони вимагають покарати мітингарів, які пікетують приміщення суду та перебувають у залі засідань.
 
comments powered by HyperComments