Нардеп Ігор Мосійчук: «Ніякий ти не адвокат. Буду добиватися, аби в тебе забрали ліцензію»

Середа, 26 серпня 2015, 14:56
Захисники постраждалих представників Євромайдану Сергія Ряполова та Олександра Кутяніна попросили суддю Антонова нарешті почати повноцінно розглядати справу. В жодному разі засідання не можна більше відкладати.
Нардеп Ігор Мосійчук: «Ніякий ти не адвокат. Буду добиватися, аби в тебе забрали ліцензію»

Адвокати мера Кернеса теж не пасуть задніх: знову наполягають, аби слухання справи перенесли. Мовляв, причин для цього чимало: і спека, і активісти, які немовби заважають під стінами суду. Та і сам «Гепа» не проти того, аби засідання знову не вдалося. Тож одіозний мер робить усе заради цього, не цурається навіть і тих слів, які тиснуть на жалість.

«Врахуйте мій фізичний стан. Ми не затягуємо процес, ми і так рік чекали поки йде несправедливе незаконне досудове слідство. Тому не бачу проблем у переносі засідання», - сказав Кернес.

Після цього суддею Антоновим була оголошена коротка перерва. У момент перерви між нардепом Ігорем Мосійчуком стався конфлікт з одним з адвокатів Кернеса.

«Ти ж мені погрожував перед засіданням? Ану пішли вийдемо на вулицю і побалакаємо. Ніякий ти не адвокат. Буду добиватися, аби в тебе забрали ліцензію», - сказав Мосійчук.

Нагадаємо, нардеп Ігор Мосійчук також завітав на слухання справи Кернеса. За його словами, Адвокати Кернеса з усіх сил хочуть знову затягти процес, а ще вони вимагають покарати мітингарів, які пікетують приміщення суду та перебувають у залі засідань.

Трохи раніше також повідомлялося, що захисники Кернеса хочуть, аби в залі було не більше тридцяти людей, а також, щоб активісти, які знаходяться під стінами суду, не заважали їм працювати.

Нагадаємо, сьогодні у Полтаві проходить шосте судове засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса та 2 його охоронців.

 
comments powered by HyperComments