Зареєстрована Обласна організація Волонтерської партії України (відео)

Четвер, 3 вересня 2015, 20:39
Обласне управління Мінюсту внесло її в реєстр політичних партій.
Зареєстрована Обласна організація Волонтерської партії України (відео)

Про це на зустрічі з кандидатами ВПУ в місцеві ради повідомила начальник обласного штабу Наталія Назаренко. Як повідомила начальник міського штабу ВПУ Лілія Авдєєва, є усі підстави вважати, що і міська організація Волонтерської партії буде також зареєстрована цього тижня.

«Це буде дуже складна кампанія, - відзначила вона. – Щоб перемогти, нам необхідно закрити усі округи і виставити своїх кандидатів в усіх районах міста і області. У ті обмежені терміни, які залишаються на безпосереднє ведення кампанії, треба прикласти максимум зусиль, щоб збудувати комунікацію з виборцем».

Подробиці пізніші.

Як вже повідомлялося раніше, одним з неформальних лідерів партії, є харківський бізнесмен і волонтер, голова Наглядової Ради Благодійного фонду соціального розвитку Харківської області Валерій Дема. Також екс-губернатор Харківщини Ігор Балута в інтерв'ю «Інтерфакс» повідомив, що якщо Волонтерська партія підтримає його кандидатові на виборах харківського міського голови, він піде на вибори від цієї партії. Раніше повідомлялося, що Волонтерську партію України вибивають з виборчого процесу в Харкові.

 

comments powered by HyperComments