Я категорично проти, щоб у владі знаходилися наперстковики – Ярославський

П'ятниця, 4 вересня 2015, 13:26
Харківський бізнесмен висловив два побажання влади від бізнесу.
Я категорично проти, щоб у владі знаходилися наперстковики – Ярославський

Прозорі правила ведення бізнеса, зрозумілі, демократичні, чіткі і найголовніше, - однакові для вас, щоб не було для когось ніяких пріоритетів, - сказав Ярославський, виступаючи 4 вересня на міжнародному економічному форумі в Харкові. - І другий момент, усі ми маємо бути надійними партнерами, не лише ми - бізнесмени між собою. Але бізнес і держава категорично проти, коли у владі  присутні наперстковики і карні злочинці. Я переконався в цьому на власному досвіді.

Ярославський відзначив, що з 2010 р. не отримував запрошень на такі регіональні форуми, і що він і його фірма побудували «прекрасні інфраструктурні об'єкти» до Євро- 2012.

 «Я вклав близько 300 млн доларів, якщо не брати «Металіст», з ним близько 570 млн доларів, тож потенціал у нас і харків'ян є», - сказав бізнесмен.

У Харкові почав роботу Міжнародний економічний форум. У президії - посол США в Україні Джеффрі Пайетт, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін, Олександр Ярославський.

comments powered by HyperComments