«Українському бізнесу потрібні рівні для усіх умови і надійне партнерство у владі», - Олександр Ярославський

П'ятниця, 4 вересня 2015, 14:50
У Харкові відкрився VII Міжнародний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», на який зібралося більше 500 учасників, які представляють різні країни і сфери діяльності. Майданчиком для проведення заходу став Premier Palace Hotel Kharkiv 5*.
ярославський

Форуму передував VIP- прийом для керівників іноземних делегацій і представників міжнародних організацій. У заході беруть участь представники дипломатичних місій 17 країн, а також особисто посли США, Канади і Королівства Нідерланди.

Губернатор Харківської області Ігор Райнін зачитав вітання організаторам і учасникам форуму від імені Президента України Петра Порошенка, і поділився своїм баченням перспектив розвитку інвестиційного потенціалу регіону.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков також передав вітальне слово прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка і повідомив, що з 26 вересня 2015 р. в Харкові почне роботу патрульна поліція.

Олександр Ярославський, один з найбільш відомих українських інвесторів, входить в ТОР- 10 рейтингу Forbes: «Я уперше з 2010 р. отримав від місцевої влади Харківщини запрошення на цей форум. Харківщина для мене рідне місце. Я не кадровий політик або бюрократ, я кадровий харків'янин. Свого часу ми, харків'яни, мали загальний виклик у вигляді Евро- 2012. Я і моя група DCH вклали $ 300 млн. в ключові об'єкти інфраструктури турніру. І це без нашого улюбленого «Металіста», разом з яким виходить вже $ 570 млн., тобто більше півмільярда. Так що потенціал у нас, харків'ян, є, ми це показали. А що треба бізнесу? По-перше, бізнесу потрібні прозорі, зрозумілі, демократичні, а головне однакові для усіх правила. По-друге, ми усі маємо бути один одному надійними партнерами. Не лише бізнесмен бізнесменові, але і бізнес і влада».

comments powered by HyperComments