Усе робиться в полтавському суді навмисно? Судова тяганина у справі Кернеса відбувається заради того, щоб він знову міг бути міським головою?

Понеділок, 7 вересня 2015, 13:51
Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що суд, захист Кернеса та прокуратура затягують справу, бо так хочуть ті, хто на Банковій у Києві.
Усе робиться в полтавському суді навмисно? Судова тяганина у справі Кернеса відбувається заради того, щоб він знову міг бути міським головою?

Нардеп Ігор Мосійчук, представник Радикальної партії розповів, що судова тяганина у справі Кернеса триває, оскільки у такий спосіб хочуть, аби той знову був мером Харкова. Про це нардеп повідав у ФБ.

За свідченням Ігора Мосійчука, під час засідання суд відмовив прокуратурі у клопотанні про затягування судом розгляду справи. За переконанням нардепа, прокуратура, суд та захист Кернеса домовилися і різними методами та клопотаннями за наказом, що йде з Києва, затягують штучно процес. Це все, на думку нардепа, відбувається за наказом Ложкіна, голови адміністрації Президента, котрому нещодавно у Харківській міській раді надали звання почесного громадянина міста. Це плата Кернеса Ложкіну за затягування суду та лояльність у повторному обранні.

Нагадаємо, об 11 годині у Київському райсуді Полтави відбувся «кільканадцятий» розгляд справи Кернеса та двох його охоронців. Їх підозрюють в побитті двох активістів Євромайдану Олександра Кутяніна та Сергія Ряполова. Під будівлею суду весь час знаходяться активісти з Харкова, які вимагають, аби суд ухвалював справедливі рішення стосовно справи.

На початку засідання Олександр Ганілов, прокурор, вніс клопотання про те, що питання підготовчого судового засідання вичерпані, а відтак суддя має розглядати справу по суті. Також були внесені три клопотання, де сторона звинувачення вимагає прийняти запобіжні заходи у вигляді особистого зобов’язання стосовно звинувачених Кернеса та його охоронців.

Нардеп Мосійчук, який був присутній у залі, повідомив, прокурор Ганілов – це піарщик мера Кернеса. На що у відповідь Кернес сказав, що начебто Мосійчук звик звинувачувати, мовби він навмисно дискредитує.

 

comments powered by HyperComments